Aug 2, 2011

SATURDAY NIGHT FEVER

keng , sabtu hari tu keluar jumpe my booooo . aku gerak dari rumah around 12 lebih na dekat pukol 1 . kayy mama hantar sampai train . aku sorang2 jee , macam bangang . then beli ticket , tunggu train . train pon sampaii . naik lahh , crowded gila . sian aku tersepit ;'( . kayy dahh sampai . aku nak text biy kredit elek . beli topup , text dia tak reply . call tak angkat . kepala dahh berasap . huh , aku tunggu dekat dome dari pukol 1.30 sampai 1 something nak dekat pukol 2 . muke aku dahh mintak penyepak . abang interview tu dok sweet2 , aku lempang kau ape pon tak dapat :D . lalala , nampak danial aku terus bla , *merajuk . sian dia kena pujuk aku . haha , lama tau i touching2 . sampai dekat food court bawah tu , i dahh baik sebab nampak ice-cream ,. hukhuk . lepas tu dahh baik . sampai pavi lalalalalal tibe2 dengar lagu MARRY YOU-BM . si alif dengan syamim dahh nyanyi . kemain kuatnya . pergi s.wang melantak lahh . aku dahh lahh kebulor mcd . hee , act ade tempat kosong . orang tu dahh bangun , si alip ni tahh macam mana tahh orang lain dapat duduk . hati aku banyak panas ! sabar2 , then duduk tempat lain . time sodap aku nak melantak , budak sekolah danial datang . haish , aku layan lahh kejap . kayy then makan2 . kenyang pulak , aku kasi danial makan . bla bla bla , pergi pavi . jalan2 semua . then danial snap2 gambar aku . hikhik , macam model aku dekat situ . orang dok pandang jee . hehe . then penat , aku duduk . lepas tu kan kan kan . danial kasi i benda ni :-
tu haa . weeeeeeeeeeeee , suke gila dohh . thanks sayangg . iloveit and iloveyou :* . kayy , alep jealous . haha . then . masuk MISS T . aku tunjuk dekat alep . ni pencil case fyda . dia nak beli bai . sumpah lawak . then lepas ape ke nama cafe tu . aku tak ingat . duduk lahh , kejap2 aku bersin . haha , boleh pulak tak jadi nak bersin . danial dengan alep dahh gelak2 . siot gila . kalau sekali takpe lahh jugak . ni banyak kali . i'm become shy2 when people look at mee :D . kayy , lepas tu balik . otw nak balik tu ade mamat pegang cammy aku pon kedepan sikit then buat peace . haha , tah dia snap ke tidak , then jalan2 . alep datang alekp cakap , mamat tadi tangkap gambar korang . wahh , kemain ye kau mat :D . dekat train , aku tanak balik ! nak ikot danial ! aaaaa , dah lahh tak jumpe lepas ni :'( . berpeluk sakan aku dekat situ . danial suruh balik jugak . aku pon balik lahh , hee thanks sayang spent time dengan i . loveyouloveyou . and thanks too alep cuase jadi photografer and tolong bawak kan bear aku :D .