May 16, 2011

KAKI OHH KAKI

weyy , kaki aku bengkak ! tadi masa dekat sekolah kaki aku dah sakit dah . berdenyut . tapi aku malas nak bgtau membe2 aku . haha xD . tanak layan sangat lah , kang lagi sakit pulak . tadi time tanye cikgu , kaki aku tersepak meja dia . pukimak ape ! nak menangis aku . tapi takpe . aku chill je . bla bla bla , then time keluar kereta , aku jatuh !!!!!!!!!!!!!! ha , kakak aku dah gelak2 . babi ape kau kak ! bukak kasot berdarah :'( . pening tengok darah . aku pon baring . mama lap kaki sume . dah okay , aku bangon then masuk bilik . tersepak pintu . ergh ! hari malang . bengkak kaki aku bah ! nak mengadu dekat danial , tapi danial tanak layan aku . sedih tak , sedih tak ? sedih kan :'( . dah lah malas tulis . babaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (Y)