May 20, 2011

JEALOUS MUCH !

ma , i'm trying to understand him . tapi , tak boleh lah ! hmm , hari ni dapat wall kejap je . first , dia tak pergi solat jumaat , tu buat aku sakit hati . sebab ade fixie ! second , dia pergi ride dengan membe dia . hmm , takpe lah . aku pikir dia nak text aku gune no membe dia ke , ape ke . takde pon . takpe lah . then , dia online . aku happy , sumpah aku happy ! tapi , dia tak wall and im aku . bile aku im cakap macam ni : pikir nak wall ,
takde pon . haish ==' . Danial Onlyy -----> lah , ingat tak online . sorry syg ! wow , ayat ni , menangis yooooo ! dia out , tusyen . aku pikir dia nak lah text aku gune no mama dia . tapi takde . tu 1 aku sedih . bile aku online , wall dia penuh pasal fixie . okay , aku paham . aku wall dia , lambat sangat dia reply . alasan internet lembab . okay , tapi kenape reply wall orang lain cepat biy ? huish , hari ni je kau berjaya buat aku menangis 1 hari suntok ! sampai demam2 aku , kau buat . okay , happy with your fixie ! thanks abaikan aku . kalau kau nak tau , tiap2 mase aku tunggu text or call dari kau . tapi takde , aku mimpi macam2 pasal kau . mimpi yang pelik2 . hmm , aku mimpi kau buat relation dengan orang lain . kau mintak break dengan aku . semua mimpi aku , kau tinggalkan aku . hmm , aku harap benda tu tak betol ! aku jealous tengok wall kau . sumpah , jealous sangat . tapi lagi sedih nye , kau reply wall dorang cepat . wall aku , 6 7 minit macam tu baru kau reply . hmm , biy , cinta kau sangat2 !