Jul 24, 2011

hmm


 tu tu , bace tu . dia malukan aku dalam fb :'( . aku bukan bandingkan kau dengan ex2 aku ! aku just cakap , "ex2 aku tak pernah sebut perkataan yang kau pernah cakap dekat aku !"tu je kan . yang kau buat status kemain lagi tu kenapa sayang ? haishh , biyy . kalau boleh aku tanak ungkit benda2 dah lepas . past is past . kau membuatkan aku nak ungkit balik . haa , aku tegur kau cara elok . benda2 yang tak elok takpayah lahh post dekat wall aku . orang bace lahh . KORANG KAN STALKER ! yangg , kalau aku tak sayang kau . aku tanak pertahankan relation kita yang kita build selama 3months and 6days ni . think positive sikit . jangan nak ego sangat . susah biy , sayong . i'm shoo touching2 bace status you . i'm crying bebehh ! pada kau , aku bandingkan . sebaliknya tidak ! ape aku dapat kalau aku banding2kan ? takde ape pon . for me , you are the most perfect . i don't care what other people say about you , go die lahh kan yang mulut macam asshole tuu :* . the most important is , kau tau sakit aku :) . that's one of the point that make me , believe you , loveyou , accept you just the way you're . hyee , kalau i tak sayang you , dah lame i biarkan you sorang2 . biyy , i always forgive you for all your mistakes , be patient of you , without you im nothing , zero ! you make my life happy always from the first , until end . like seriously ! hye , sorry if what did i say just now too you . iloveyoulahhhunny<3